Не ни давате друг избор

Бидејќи не знаете кој е Кирил, тогаш те учат. Кирил е Вашата Солунска Ѕвезда, на која им подаривте на словенскиот народ во Македонија нивна азбука.Со изум на Салиничанецот на Кирил Салоничан од азбуката направи познатата Солун.Кирилицата на вашиот Солунски Свети е напишана прочитана и зборувана од Македонија до руската граница со Северна Кореја со некои разлики и ова е одлично. Многу е големо Кирил е твојата и нашата византиска супер ѕвезда што ја занемарувате. Жално е лош тип на влада, како што се Солунците да одат против своите деца. Тоа е како да барате од други народи да ги израснат своите деца и да ги научат историјата додека вие треба да бидете одговорни за вашите сопствени деца. Причините за вашата неспособност и вашиот неофашизам е прилично очигледен што е поради нискиот квалитет на вашите производи.

Јасно ни е на здравите луѓе на Атина и на цела Грција освен на грчкиот дел на Македонија дека играте игра и ја губите оваа игра. Мислите дека со пребарување на античката историја може да преовладате во извозот на Балканот, но не сте во право. Извозот на Балканот не е преку лажни информации за Фараос и не е преку измама имиња на грчки награди. Фарао, патем, не може да биде грчки. И уште поважно извозот е резултат на напорна работа и ништо друго. Вие сте многу досадни за Грција во Атина и во светот со вашите лаги. Не можете да најдете докази за успешни и среќни денес преку недостасува делови од историски информации. Македонија е македонска и не е секаква грчка, а повеќе на ова немате причина да побарате од некоја странска земја да го преименува нивното битие, ниту пак имате целосно право да го проверувате уставот на странска држава, бидејќи тоа е непочитување на странска демократија. Доволно е со вашето ниско ниво на писменост и образование. Одете да добиете образование и да не доведат до остатокот од Грција проблемот со недоволно производство на Солун. Можеме да се смееме само со тебе и можеме да направиме многу шеги за вас, како да направиш ѕид во Темпи, за да не те видам повторно таму во Салонија. Кој сака да работи со нео-фашистите како вас? Никој. Те видовме на демонстрациите во овој ужасен бучава. Што сакаш да ни покажеш? Твоето тело? Те видовме

Македонија како земја нема ниту еден друг дел од земјата, туку само Македонија, а вие припаѓате на нас во Грција. Треба да најдете име за тоа како сакате да се јавите и вашето име е еднакво на брендот на вашите производи. Зошто не направите референдум за да одлучите дека сакате името на Јужна Македонија или Егејска Македонија. Ќе одам за Егејска Македонија што е во ред со ова име? Ми се допаѓа, но не е мое прашање јас сум од Атина и трошам пари за електрична енергија и мастило за вашиот проблем. Треба да ги решите вашите проблеми и да не барате од Атињаните и од ретките Грци да го сторат тоа, бидејќи тоа покажува незрело однесување.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close